Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/restvcvy/public_html/hotelparish.bg/system/database/mysql.php on line 6
Правила и условия
Svilengrad, 6500, str. Kamchiya 1, Bulgaria;
+359 379 90 000 | +359 888 357 272 | hotel.parish@gmail.com

Правила и условия

Правила и условия

Правила и условия на хотела и на банката за извършване на плащане с кредитна карта:

С извършването на резервацията Вие приемате правилата на хотела за срокове, анулиране, случаи на непристигане, неустойки и т.н., а именно:

1. Цени
Всички цени на сайта на хотел „Parish” са в Български лева, на човек на ден и са с включена закуска  , ДДС, туристическа такса и такса застраховка.
Ако на сайта има и цени в други валути, освен в Български лев, те са само за информативни цели.
2. Хотелът съблюдава Вашата конфиденциалност.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
•    Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
•    Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
•    В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.
Личната Ви информация се ползва само за нуждите на резервацията и плащането и не се предоставя на трети лица.
3. При успешна транзакция, на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате и запазвате. Приемат се плащания с MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro.
Проверете дали картата ви е отворена от Вашия издател за транзакции в Интернет.
Максималната сума за транзакция е 10 000 BGN. Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).
4. Потвърждаване на резервация.
4.1. Он-лайн резервацията се счита за потвърдена след заплащането й във формата за плащане на банката.
4.2. Резервацията се пази до 18.00 часа в деня на пристигането. В случай на закъснение или непристигане, моля информирайте хотела.
5. Анулиране на резервация
5.1. При анулиране на платена резервация в срок  до 30 (тридесет ) календарни дни   от деня на плащане на резервацията ,  хотела задържа 70 % (седемдесет процента) от стойността  на извършеното плащане като неустойка.
5.2. В случай на извършено плащане и последваща анулация в сроковете по точка  5.1., сумата дължима  към клиента , а именно 30% от платената сума, се възстановява по кредитната  му карта в срок от 1 (един)  месец /
 За анулация, направена по-късно от времето, указано в предходната точка / 5. 1 /, както и в случай на непристигане, хотелът задържа като неустойка 100 % от платените суми по он-лайн резервации.


При възникване на въпрос, моля пишете на e-mail: hotelparish@gmail.com или позвънете на телефон +359(0)379/90 000
Отговор ще получите на email, посочен от Вас.

За нас

Хотел “Parish” е построен в стил Прованс през 2013г. Хотел "Париш" е един от най-добрите хотели в района на Свиленград- град не само на две граници, но и на пътя на два свята. Хотелът е разположен сред потъналия в зеленина парк и в близост до обновения градски стадион. На Ваше разположение са стилно обзаведени двойни стаи, лукс стаи, а също така и VIP апартаменти. Всички те са с приятна гледка към стадиона,парка и околността. Във всяка стая има мини-бар, телефон, плазмен телевизор, безжичен интернет и сейф. Хотелът разполага с безплатен охраняем паркинг и лоби бар. Ние Ви предлагаме лукс и романтика, за да задоволим и най - смелите Ви очаквания.

Контакт с нас

+359 379 90 000
+359 888 357 272
hotel.parish@gmail.com